Back to All Events

Efterårsferie i Italien


  • San Pellegrino Terme Italien (map)

Vi vil gerne dele vores feriefavorit med jer!
Vi er en dansk/italiensk familie, der har holdt ferie i Valle Brembana (nær San Pellegrino) i Norditalien de sidste 10 år, da vi har feriehus i området. Gang på gang er vi blevet spurgt, om det er et godt sted for familien - og om det er muligt for andre at holde ferie der. Og i så fald, hvor man skal bo, hvad man skal lave, og hvorfor man skal tage derhen.

Derfor har vi besluttet at arrangere en uges ferie for familier (der kan komme ca. 10 med), hvor vi smager, leger, undersøger og oplever os igennem området. Vi deler vores hemmelige steder og giver mulighed for samvær og aktiviteter - men også for tilbagetrækning og afslapning. Vi håber, at I vil med til vores feriefavorit!

Earlier Event: October 8
PH 2.0 Colour Retreat