Back to All Events

PH 2.0 Colour Retreat


  • San Pellegrino Terme Italien (map)

Det er med glæde, at jeg kan præsentere dig for det første Colour Retreat i San Pellegrino i Italien. Jeg har længe ønsket at skabe en tur til dette fantastiske sted - og nu er muligheden kommet!

Det bliver en inspirationsferie i skønne omgivelser med workshops med de bedste lærere: Laura DazaCecilie Elisabeth RudolphPia Storm m.fl. - på et hotel med den lækreste, italienske mad. Og jeg kan (næsten) garantere solskin.

Det bliver 5 indholdsrige dage med farvealkymi, plantefarver, skabning af farverige mønstre, foredrag om farver og stil, tid til fordybelse, spørgsmål og nye ideer - og også en tur i spa. Og så lige noget mere mad og vin.

Men se hele programmet og alle andre detaljer på siderne
- og kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. 

Jeg glæder mig allerede!

Glade hilsner
Anja Kolby

Earlier Event: August 1
My Rainbow Tee Pop-up-shop
Later Event: October 14
Efterårsferie i Italien