4 X workshops : Red dit tøj

Det er med glæde, at jeg kan præsentere dig for 4 x workshops med temaet: RED DIT TØJ!

Vi ved efterhånden allesammen, at vi skal passe på med at købe for mange nye produkter, hvis vi ønsker at passe på klimaet - men omvendt vil vi også gerne føle, at vi kan tage noget nyt tøj på ind i mellem. Derfor giver det god mening at give sit tøj en ‘makeover’.

Hvis du ikke ved, hvordan du lige skal gribe opgaven an - eller du synes, at du mangler materialer derhjemme. Eller du tænker, at det er mere inspirerende og hyggeligt at gøre det i fællesskab. Så meld dig til RED DIT TØJ.

Over 1 onsdag og 3 torsdage fra 18.30-21.00 her i efteråret (30/10, 7/11, 14/11, 21/11) går vi igennem:

  1. LAPPE, REPARERE OG ÆNDRE dit tøj - mere info her.
  2. PLANTEFARVE dit tøj i nye nuancer - mere info her.
  3. PLANTETRYKKE smukke, naturlige mønstre på dit tøj - mere info her.
  4. DEKORERE, PYNTE OG BRODERERE på dit tøj - mere info her.

Hver gang hygger vi med vin, vand, te og snacks i Palermo Hollywoods skønne lokaler - og deler erfaringer, ideer og tips til og med både nybegyndere og mere øvede.

Det hele koster mindre end 1 nyt sæt tøj eller 1 ny vinterfrakke. Nemlig kr. 1095,- for alle 4 gange. Du kan også tilmelde dig til blot en enkelt eller to af workshops'ne. Det kan du gøre på info-siderne ovenfor.

Når forløbet er ovre, kan du selv finde muligheder i dit tøj og give det en god ‘makeover’ derhjemme med nål, tråd, farver og planter. Uden at det koster dig en formue.

TILMELD dig her!

Hvis du har spørgsmål eller tanker, er du velkommen til at skrive til mig. 💛 Jeg glæder mig SÅ meget.

Kærlig hilsen - Anja Kolby