CONSCIOUS CREATIVITY : Philippa Stanton

cc05.jpg
cc02.jpg
cc03.jpg
cc04.jpg
cc01.jpg
cc05.jpg
cc02.jpg
cc03.jpg
cc04.jpg
cc01.jpg

CONSCIOUS CREATIVITY : Philippa Stanton

200.00

Jeg begyndte at følge Philippa Stanton fra @5ftinf på Instagram for lang tid siden, fordi jeg synes, at hun er så inspirerende i sine stylings. Hun bruger, hvad hun har omkring sig - i hjemmet, i haven, i skufferne, på børneværelserne, på vejen osv. Hun sætter det sammen i fin farve-orden og gerne med sit gamle træbord som baggrund. Hver gang en glæde at se hendes billeder i mit feed.

Da hun udgav sin bog, købte jeg den og blev endnu mere fascineret. Da Philippa startede @5ftinf, stod hun alene med sit barn og ikke ret meget andet - og havde ikke lyst at være på en arbejdsplads hele dagen, så hun ikke så sit barn. Hun tænkte på sine muligheder - og lod kreativiteten blive hendes arbejde. Og lige så stille byggede hun sin virksomhed op omkring @5ftinf.

Dette og en masse fine råd til at arbejde med sin egen kreativitet giver hun i bogen. Hun hjælper os med at blive opdagelsesrejsende i vores eget liv og finde kreativitet, hvor vi ikke regner med. Derefter viser hun vej til mulighederne for at sætte det sammen til noget konkret.

Så hvis du er gået i stå midt i det hele eller ikke føler dig kreativ, men gerne vil være det. Eller bare har lyst til at tage på opdagelse i farver, former og objekter - så er Conscious Creativity den rette bog. Og Philippas billeder gør kun bogen endnu skønnere!

Læg i indkøbskurven

Måske du også kan lide dem her...