Cecilie Elisabet Rudolph // C.E.R. Studio

Cecilie Elisabeth Rudolph er tekstil-, print- og materialedesigner, og grundlægger af eget design studio, C.E.R. STUDIO. Cecilie er uddannet tekstildesigner fra den anerkendte designskole Central Saint Martins i London, og efter at have studeret og arbejdet i London i 5 år, hjemvendte hun for at etablere sit eget studio.

C.E.R. STUDIO er et multidisciplinært design studio. Herfra skaber Cecilie unika kunstværker, tekstilprints for interiør- og modeindustrien samt yder kreativt konsulentarbejde for virksomheder på tværs af industrier. Endvidere har hun skabt en unik produktlinje, som hun sælger fra sin egen webshop.

Cecilie har arbejdet med brands som FISKARS, Georg Jensen Damask, Conditori La Glace og ELLE Danmark og har udstillet sine værker på blandt andet Helsinki Design Museum, ved London Design Festival, Beijing Design Week samt Milano Design Week.

Cecilie ser og arbejder med farver og mønstre på sin helt egen måde. Hun har en international og exceptionel kreativ måde at sammensætte dem på. Netop dette skal hun prøve at videregive til os på sin workshop på PH 2.0 Colour Retreat. Hvordan arbejder hun? Hvordan skaber man det fineste mønster? Hvad er farvernes rolle? Cecilie Elisabeth Rudolphs workshop er en hel dag med Farver og Mønstre.

Læs mere om Cecilie Elisabeth Rudolph og hendes arbejde: www.cecilierudolph.com