Colour Classes

PH Colour Classes er en ny række af workshops med fokus på farver. Jeg har selv været vild med farver og brugt dem i både design og styling i mange år - og jeg har lært mere og mere om, hvad de kan gøre for os hver især. Hvordan de kan understrege personligheden eller et bestemt image i dit firma. De kan skabe stemninger - og få os til at føle os både hjemme og helt andre steder i verden. Nedenfor kan du finde forskellige Colour Classes for flere deltagere, som kan inspirere og motivere dig til at bruge farver. Der vil løbende komme nye klasser. Hvis du ønsker Colour Coaching 1:1, bedes du kontakte mig på anja@palermo-hollywood.com. Alle klasser foregår i Palermo Hollywood 2.0 på Jægersborggade 31, København N.

Jeg glæder mig til at se dig! 🍡😊

dinfarveskala2.jpg

Min Farveskala

Det kan være svært at bruge farver i sit firma, i sin butik, i sit hjem og sin tøjstil, hvis man ikke kender sine egne farver. Derfor er den første workshop dedikeret til at finde frem til din personlige farveskala.
Vi skal opdage, hvilke farver, der har påvirket os gennem livet - og som fortsat gør indtryk på os. Jeg vil forklare, inspirere og guide dig til at finde de farver, som gør dig tryg og glad på samme tid. Resultatet bliver din egen farveskala, som du kan bruge fremadrettet, når du skal tage valg om farver.

PROGRAM
- Velkomst og intro til aftenen
- Farverne omkring os - trends og facts
- Studie af dine farver
- Collage med dine farver
- Pause med vin og farvestrålende snacks
- Mood board med dine farver (til at tage med hjem)
- Spørgsmål og farvel

DATO
Onsdag 21. nov. 2018 kl. 18.30-21.30.

PRIS og TILMELDING
Da det er første gang, jeg afholder Min Farveskala, skal du kun betale for materialer og forplejning - DKK 95,-
Indbetaling foregår på mobilepay 61773679.
Tilmelding på anja@palermo-hollywood.com.

minboligmedfarver1.jpg

Min bolig med farver

Har du været med på Min Farveskala og er klar til at omsætte din nye farve-viden til styling af dit hjem? Så er denne workshop noget for dig. Måske ved du i forvejen, hvad farver du kan lide - og der gør dig glad. Så er denne workshop også for dig.
Vi skal omsætte vores farveskalaer til rum i vores bolig på et niveau, som vi drømmer om. Nogle vil have hele regnbuen - andre blot flettet en enkelt farve ind. Jeg guider, hjælper og rådgiver dig til at finde de bedste ideer til din bolig. Du kommer hjem med en ideliste og et mood board til et rum efter eget valg.

PROGRAM
- Velkomst og intro til aftenen
- Farver i boligen - både lidt og meget
- Din farveskala - debat
- Boligdrømme - en collage
- Pause med vin og farvestrålende snacks
- Mood board med stil, farver og ideer - lige til at bruge
- Spørgsmål og farvel

DATO
Onsdag 7. nov. 2018 kl. 18.30-21.30.

PRIS og TILMELDING
Det koster DKK 395,- inkl. undervisning, forplejning og materialer. Mobilepay gerne på 61773679 efter tilmelding til anja@palermo-hollywood.com.

minbusinessmedfarver.jpg

Min business med farver

Måske kender du allerede din farveskala til din business - måske ikke. I begge tilfælde kan du være med på denne workshop, hvor vi har fokus på at integrere dine farver i din business, så den bliver mere personlig og lettere at huske for dine kunder.
Vi kigger på din farveskala og snakker om, hvad den afspejler - og laver så et vision board over vores visuelle drømme. Derefter rådgiver og støtter jeg dig til at lave et mood board med farveskala, styling-ideer og grafik-forslag, du kan bruge, når du skal dekorere butikken/kontoret/vinduerne eller vælge nyt visitkort og skilte.

PROGRAM
- Velkomst og intro til aftenen
- Farver og business - hvad gør de, hvad kan de
- Din farveskala - debat
- Businessdrømme - et vision board
- Pause med vin og farvestrålende snacks
- Mood board med grafik, farver og ideer - lige til at bruge
- Spørgsmål og farvel

DATO
Mandag 5. nov. 2018 kl. 18.30-21.30.

PRIS og TILMELDING
Det koster DKK 395,- inkl. moms for undervisning, forplejning og materialer. Mobilepay gerne på 61773679 efter tilmelding til anja@palermo-hollywood.com.