Italo Workshops

Food & Culture

Ciao!
Vores italienske workshops og events afholdes af Simone Sirtori fra Milano. De foregår på engelsk og er serveret med varme og italiensk charme. Du kan læse mere om de forskellige workshops nedenfor, og hvis der ikke er nogen i vores kalender pt., er du velkommen til at kontakte os med din interesse - så får vi fat i Simone pronto!
Betaling foregår via Mobilepay til 61773679, når du er kommet på deltagerlisten.
Ønsker du et gruppe-arrangement (som team building eller polterabend) hos os eller dig/jer bedes du kontakte os på hej@palermo-hollywood.com eller tlf. 61773679.

gnocchi1.jpg

LÆR AT LAVE GNOCCHI

Du starter med en aperitivo og en introduktion til de italienske gnocchi (kartoffel-pasta), hvorefter du går i gang med Simones nonnas (bedstemors) opskrift. Du laver dine egne gnocchi med hjælp og råd undervejs. Bagefter spiser alle gnocchi sammen - med en klassisk italiensk sauce. Du får vin og vand til maden - og opskriften med hjem.

Pris pr. person 395,-

DEN GYLDNE TREENIGHED

I tusinder år har hvede, oliven og druer vokset ved Middelhavet. Ud fra disse råvarer har man skabt den gyldne treenighed - brød/pasta, olie og vin, som er basen for ethvert godt måltid i Sydeuropa, Mellemøsten og Nordafrika. 
På denne workshop ser, hører, kokkererer og smager  du, hvordan italienerne ganske enkelt skaber et velsmagende måltid ud fra disse tre ingredienser. Du får kulinarisk historie, 4 retter samt vin og vand.

Pris pr. person 495,-

simo2.jpg

ITALIENSK AFTEN

Med en aperitivo i hånden skal du høre om de italienske traditioner for madlavning. Om produkterne, tilberedelsen og indtagelsen. Du skal lære det italienske menukort at kende - men også, hvordan de spiser derhjemme til fest. Du får 5 retter lækker, italiensk mad med vin og vand til. 

Pris pr. person 595,-