Back to All Events

Min Farveskala COLOUR CLASS

  • Palermo Hollywood 2.0 31 Jægersborggade København, 2200 Denmark (map)

Min Farveskala WORKSHOP

PH Colour Classes er en ny række af workshops med fokus på farver. Det kan være svært at bruge farver i sit firma, i sit hjem og sin tøjstil, hvis man ikke kender sin egne farver. Derfor er den første workshop dedikeret til at finde frem til din personlige farveskala. De kommende vil arbejde med brugen af den. Jeg vil forklare, inspirere og guide dig.

PROGRAM Velkomst og intro til aftenen Farverne omkring os - trends og facts Studie af dine farver Collage med dine farver Pause med vin og farvestrålende snacks Moodboard med dine farver (til at tage med hjem)* Spørgsmål og farvel

Da det er første gang, jeg afholder Min Farveskala, skal du kun betale for materialer og forplejning DKK 95,- Indbetaling foregår på mobilepay 61773679.

Tilmelding på anja@palermo-hollywood.com

Jeg glæder mig til at se dig! 🍡😊

Earlier Event: October 5
My Rainbow Tee
Later Event: October 31
Noracapo and Cloughley Jewellery