Back to All Events

Din professionelle farveskala

  • Palermo Hollywood 2.0 31 Jægersborggade København, 2200 Denmark (map)

Måske kender du allerede din farveskala til din forretning - måske ikke. I begge tilfælde kan du være med på denne workshop, hvor vi har fokus på at integrere dine farver i din forretning, så den bliver mere personlig og lettere at huske for dine kunder.

Vi kigger på din farveskala og snakker om, hvad den afspejler - og laver så et vision board over vores visuelle drømme. Derefter rådgiver og støtter jeg dig til at lave et mood board med farveskala, styling-ideer og grafik-forslag, du kan bruge, når du skal dekorere butikken/kontoret/vinduerne eller vælge nyt visitkort og skilte.

Du vil efterfølgende føle dig stærkere i at tage beslutninger om det visuelle i din forretning - og have et værktøj til at hjælpe dig med dette (dit moodboard).

DAGENS PROGRAM

Velkomst og intro

Vi hilser på hinanden og får en kop te/kaffe, inden vi går endeligt i gang.

Farver og forretning - hvad gør de, hvad kan de

Hvad kan farverne hjælpe os med i vores forretning? Hvordan kan de arbejde for os, så vi kan få mere opmærksomhed? Hvorfor er det vigtigt at vælge de rette farver? Vi lærer om, hvad farver kan og hvorfor det er vigtigt at have sin egen personlige farveskala.

Nyt om farver og stil

Vi får et indblik i tendenserne indenfor indretning (kontorer, butikker og spisesteder), styling (bl.a. vinduer), grafisk design (logo, skilte, visitkort, websites mv.) og hele gennemarbejdede koncepter.

Forretningsdrømme - et vision board

Og så er det din tur. Til at drømme dig langt væk. Vi laver en lille øvelse, hvor vi slapper og nyder at komme væk i tankerne. Bagefter klipper vi i blade, tegner, finder billeder og prøver i det hele taget at visualisere drømmen.

Velfortjent pause

Ovenpå drømmerejsen får vi ny energi ved en pause med en let og sund frokost med drikkevarer til.

Dit profesionelle moodboard

Sidste - men måske største - øvelse. Du skal udvælge de elementer, som giver mest mening for dig indenfor indretning, styling, grafik, farver og ideer. Inden du limer dem på dit moodboard, sparrer du med underviseren og får gode råd, så dine udvalgte elementer føles helt rigtige for dig. Vi fremviser vores moodboard for hinanden til inspiration og modtagelse af gode kommentarer.

Spørgsmål og farvel

Efter hårdt arbejde og sund frokost, får I nu syndig kage 😉, i mens der er mulighed for spørgsmål til underviseren - samt evaluering af dagen. Og derefter farvel.

DATO Lørdag d. 4. maj 2019 kl. 10-15.

UNDERVISER Anja Kolby fra Palermo Hollywood 2.0, der har arbejdet med koncepter, design og farver i 15 år +. Læs mere om hende på LinkedIn.

MEDBRING gerne visitkort eller andet visuelt fra din forretning.

PRIS og TILMELDING Det koster DKK 695 + moms for undervisning, vejledning, forplejning og materialer. Tilmelding skal ske til anja@palermo-hollywood.com. Herefter modtager du faktura til betaling.

Vi glæder os til at se jer til en farvestrålende dag! KH Palermo Hollywood 2.0

Earlier Event: April 15
POP-UP / Moro Moro Studio
Later Event: May 6
POP-UP / Moro Moro Studio