Back to All Events

Lav dine egne notesbøger

  • Palermo Hollywood 2.0 31 Jægersborggade København, 2200 Denmark (map)

Er du også vild med notesbøger i alle former, farver og mønstre? Måske så vild, at du tænker, at du lige så godt kan lave dine egne? Kom med til en aften med kreativitet, farver, papir og bobler - og lær at lave dine egne notesbøger. Notesbøger er altid fantastiske til at drømme, tegne, krusedulle, tænke, lave lister og skrive historier. Derfor er de også nogle af de bedste gaver, da alle kan bruge dem.

På denne workshop lærer du en simpel, men smuk metode til at lave dine egne notesbøger, så du kan lave flere derhjemme, når du har lyst. Først får du en introduktion til materialer og proces, hvorefter du bliver guidet gennem teknikken fra start til slut med at skabe din egen notesbog. Til sidst får du et sæt instruktioner med hjem, så du kan lave flere derhjemme.

Der vil være materialer (papir, tråd, klistermærker mv.) i forskellige farver og typer. Du er også meget velkommen til at tage dit eget yndlingspapir eller tråd med, så det kan indgå i din første notesbog.

Der er mulighed for tilkøb af mere specielle materialer. Desuden kan du købe forlaget Arkiv For Detaljers udgivelser med 20 % rabat denne aften.

UNDERVISER: Rikke Oberlin Flarup fra forlaget Arkiv for Detaljer, som har arbejdet med notesbøger, bøger og udgivelse igennem længere tid.

PRIS 295,- inkl. undervisning, materialer, 1-2 notesbøger, instruktionsguide, 20% på alle bøger i PH 2.0 samt forplejning (bobler, salte snacks og søde sager).

TILMELDING Skriv til hej@palermo-hollywood.com for at komme på deltagerlisten samt overfør 295,- pr person via mobilepay på 61 77 36 79.

Vi glæder os til at se dig!