Back to All Events

Lav farverige fastelavnsris (børn og voksne)

  • Palermo Hollywood 2.0 31 Jægersborggade København, 2200 Denmark (map)

FASTELAVNSRIS er en gammel tradition - og selve riset kan være fantastisk dekorativt at have stående. Derfor skal vi på denne workshop klippe, klistre og dimse, så vi får lavet de smukkeste fastelavnsris. Man kan også vælge at lave en uro i stedet, der kan indeholde den samme slags pynt. Vi skal pynte med små masker, sorte katte, kvaster, vifter, glimmer og mønster.

Undervejs får vi varm kakao og fastelavnsboller.

Denne workshop er for både børn og voksne. Børn fra 8 år er velkomne alene.

Undervisning: Anja Kolby fra Palermo Hollywood 2.0.

Pris: 200,- pr. person inkl. et fastelavnsris (eller uro), pynte-materialer, undervisning og forplejning. Forældre med mere end 1 barn skal kun betale 100 kr. pr. efterfølgende barn. Indbetaling sker via mobilepay til 61 77 36 79.

Tilmelding: Skriv til hej@palermo-hollywood.com.

Der er et begrænset antal pladser.

Earlier Event: February 21
Lav dine egne notesbøger