Back to All Events

POP-UP / Knit by TrineP

Salg af garn og tilbehør, samt release fest på den nye strikkebog Lilledu - Ministrik 0-4 år. Der vil serveres bobler og lidt til ganen, og der vil være masser af gode tilbud på garnpakker til bogen samt lækkert strikketilbehør. Trine P signerer selvfølgelig alle bøger købt denne dag.

Trine Påskesen er designeren bag og indehaver af firmaet Knit By TrineP, som hun startede tilbage i 2016. Her designer og sælger hun strikkeopskrifter, og har webshop med garn og tilbehør. I 2017 udgav hun bogen Nordic - Dansk Børnestrik, der nu findes på 4 forskellige sprog. Og til August udgiver hun hendes 2. bog, Lilledu - Ministrik 0-4 år.

Opskrifterne fra Knit By TrineP er lavet med en forkærlighed for nordisk design, hvor der er fokus på at det skal være enkelt, elegant og matche de krav der stilles til dagligt brug.

Earlier Event: August 6
POP-UP / DS Agency
Later Event: August 23
POP-UP / MOCHI Copenhagen