me_burano.jpg

Her er historien OM Palermo Hollywood.

Det kreative og farvestrålende Palermo Hollywood er altid i udvikling, men på en måde så passion, ro og livet går op i en højere enhed.

Jeg er rykket ind i dette spændende og inspirerende hood i starten af 2015. I fokus har altid været ‘at føle sommer hele året rundt’ i Danmark. For mig er sommer: solskin, varme, farver, planter, glæde, passion, lethed, boblende fornemmelser og nysgerrighed på mennesker, naturen og steder.

For ca. 10 år siden døde min far, jeg havde en søn på et år, købte en ny lejlighed og startede som selvstændighed. Og nej, jeg kunne ikke rumme det. Men forstod heller ikke, at jeg skulle passe på mig selv. Det hele blev sort, tomt og mistede farverne - indtil en dag, hvor jeg ville mig selv og livet igen mere end noget andet. Jeg ved ikke, hvad der gjorde det. Men jeg ville tilbage til ‘mig’. Og det kom jeg. Men det stoppede ikke der - jeg bliver ved at finde kreativiteten, passionen, lysten, nydelsen i nye ting.

Derfor er det også det Palermo Hollywood handler om. Det handler om:
* farver, nuancer og kulører
* passion, glæde og kreativitet
* natur, planter og blomster
* ro, lethed og nydelse
* åbenhed, nysgerrighed og mennesker

I mit farvestrålende hood finder du kærlighed, plads, nye muligheder, bæredygtige produkter, bøger om farver og kreative klasser. Det hele er ikke på hjemmesiden endnu, men kommer lige så stille.

Hvis du er mere nysgerrig efter at vide, hvem jeg er, er her den ultra korte version. Jeg er vokset op i Vejle med en familie-konfektions-fabrik på min fars side, så jeg lærte at sy før jeg kunne skrive (næsten) - og en gymnasielærer-ulandskonsulent-præst-mor på den anden side. Politik, kultur, rejser og mennesker var en del af livet. Og det er det blevet med at være på min egen vej i design/mode/butiks-verdenen - og videre op i min egen familie, som består af min italienske mand og vores to børn i Casa Alfa i Brønshøj. Du kan besøge mig på LinkedIn for arbejdshistorier.

Jeg håber, at du føler dig hjemme i Palermo Hollywood og glæder mig til at høre fra dig, hvis vi skal mødes til en kop kaffe og snakke om samarbejde, ses på en workshop eller udveksle yndlingsfarver.

Du kan kontakte mig nedenfor. Eller på +45 61773679 eller anja@palermo-hollywood.com.

Mange varme hilsner

Anja Kolby
Palermo Hollywood