Palermo Space

Palermo Hollywood 2.0 har et lokale, hvor vi selv popper op med forskellige projekter, produkter og workshops. Men lokalet kan også bruges af andre. Hvis du mangler et sted til pop-up-shop, møde, workshop eller andet midt på Nørrebro i farvestrålende omgivelser, er Palermo Space det rette sted.

space1.jpg

LOKALET
Vi har brugt farver, kontraster, forskellige materialer og kreative løsninger til at skabe det look and feel, vi ønskede. Hvis du lejer det til et møde eller en workshop, sætter vi det op med planter og blomster samt møbler vi har sat i stand og indkøbt til dette sted. Hvis du lejer det til en pop-up-shop, bestemmer du selv, om du vil låne vores møbler (borde, stole, sofa mv). Der er wifi i lokalet - og der er adgang til tekøkken og toilet.

STØRRELSE
Lokalet er ca. 30 kvm stort. Ved workshops, der kræver plads (som plantetryk), kan der være ca. 8 pers. ud over læreren. Ved mindre pladskrævende workshops (som broderi) kan der være ca. 15 pers. Ved foredrag og smagning (af f.eks vin) kan der være op til ca. 20 pers.

workshop.jpg

FORPLEJNING
I Jægersborggade ligger der mange lækre forretninger med mad, vin, søde sager og delikatesser, som vi benytter os af, hvis du ønsker forplejning. Vi sammensætter et tilbud til dig - alt efter, hvad du har i tankerne.
Nogle af vores søde og spændende naboer med delikatesser er Ro Chokolade, Meyers Bageri, Istid, Den sidste dråbe, La Dispensa, Manfreds, Coffee Collective og Terroiristen.

KONTAKT + BOOKING
Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål til lokalet, området og faciliteterne - eller hvis du ønsker at booke lokalet.
hej@palermo-hollywood.com
tlf. 61 77 36 79
 

space2.jpg
space5.jpg
sofie.jpg

PRISER
1 dag (søn-tors)   995,-
1 dag (fre-lør)   1195,-
1 weekend (fre, lør, søn)   2995.-
1 uge   5995,-
2 uger   10.995,-

Alle priser ekskl. moms.
 

space3.jpg
space4.jpg