Pia Storm // Storms Magasin

Storms Magasin var oprindeligt navnet på den vintagebutik, Pia gerne ville åbne. Men med tiden fandt hun ud af, at hun syntes, at det var sjovere at skrive og fortælle om vintage end at sælge det. Så Pia lagde butiksdrømmen på hylden og startede en blog i stedet. Med tiden har bloggen udviklet sig med sjove projekter og nye bekendtskaber – altid med vintage som omdrejningspunktet.

I marts 2017 udgav Pia Storm bogen, VINTAGE, som indeholder al den erfaring, hun har gjort sig de sidste mange år, personlige historier og masser af tips og tricks om vintage. Derudover holder hun foredrag, skriver artikler og er arrangør af Danmarks første og fineste vintagemesse, København Vintage.

Hun er en vintage fashionista, skattejæger og modehistorienørd. Og det er præcis derfor, at hun er inviteret med på PH 2.0 Colour Retreat - for at fortælle modehistorien om Art Nouveau/Stile Liberty, som hele San Pellegrino Terme oser af. Pia Storm er en stærk personlighed, der er utrolig dygtig til at skelne i mellem de forskellige tidsperioder - og videregive deres look i en levende fortælling. Hendes begejstring og passion skinner igennem hele hendes arbejde. Hun tilbyder også vintage styling - både til private og professionelle.

Læs mere om Pia Storm og hendes arbejde: www.stormsmagasin.com