Hvem er du?

Sommerkurset er for dig, der er begejstret for design, farver, koncepter, nye input, DIY, trends og tendenser - og er glad for lege, lytte og blive inspireret. 

Måske arbejder du som arkitekt, designer, stylist eller grafiker - måske noget helt andet, men har lyst til at være med.

Du har lyst til at lære nyt, vide mere, møde andre kreative, gøre noget for dig selv. Du elsker italiensk mad og vin, smuk natur og arkitektur - ser frem til ro, fordybelse, læring og inspiration.

Måske kan du bruge kurset i dit arbejde, måske kan du bruge det i din fritid. Måske kan din arbejdsgiver betale, måske er det en gave til dig selv.

Under alle omstændigheder lover jeg, at det bliver et farvestrålende eventyr med masser af indhold.

PH 2.0 Colour Retreat i Italien
8-13. oktober 2018

Inspiration, fordybelse og forkælelse for kreative professionelle.

Det er med glæde, at jeg kan præsentere dig for det første Colour Retreat i San Pellegrino i Italien. Jeg har længe ønsket at skabe en tur til dette fantastiske sted - og nu er muligheden kommet!

Det bliver en inspirationsferie i skønne omgivelser med workshops med de bedste lærere: Laura Daza, Cecilie Elisabeth Rudolph, Pia Storm m.fl. - på et hotel med den lækreste, italienske mad. Og jeg kan (næsten) garantere solskin.

Det bliver 5 indholdsrige dage med farvealkymi, plantefarver, skabning af farverige mønstre, foredrag om farver og stil, tid til fordybelse, spørgsmål og nye ideer - og også en tur i spa. Og så lige noget mere mad og vin.

Men se hele programmet og alle andre detaljer her på siderne
- og kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. 

Jeg glæder mig allerede!

Glade hilsner
Anja Kolby